Gården stängd tillsvidare – vi finns på some!

Helsingfors stads kultur- och fritids-sektorns tjänster (biblioteken, biblioteks-bussarna, kulturcentren, museerna, ungdomsgårdarna och alla idrotts-anläggningar inomhus) är stängda från och med onsdagen 18.3.

Kultur- och fritidssektorn söker alternativa sätt att producera kultur-, biblioteks- och idrottstjänster och ungdomstjänster. De människor som nu stannar hemma behöver allt fler saker att göra, stöd, glädje och gemensamma erfarenheter.

Ungdomsgården Sandels är alltså stängd, men vi ungdomsledare är på jobb. Vi finns här för er, så hör av er! Oss når du via följande kanaler:

Instagram: @ungdomsgarden_sandels

Facebook: Sandels Ungdomsgård

Linda Lagerström
0401903793
linda.lagerstrom@hel.fi

Susann Östergård
0403342100
susann.ostergard@hel.fi

Tommy Ahlfors
0403348001
tommy.ahlfors@hel.fi